Cardoterror en família

A la programació del Cardoterror XVI també tens propostes per compartir en família. En aquests tres actes, qui no superi el metre d’alçada també pot passar:

Sessió infantil de curtmetratges

Aquest any seguim amb les sessions infantils per a nens de més de 3 anys, amb la col·laboració del Fascurt, Festival de curtmetratges del Masnou. Aquesta sessió infantil tindrà lloc a L’Esbarjo el diumenge 31 d’octubre a les 12:00h. El preu de l’entrada serà 2€.

Entrades Cardoterror

Venda d'entrades

Frankenweenie

Després de la mort del seu estimat gos Sparky, el petit Víctor fa servir la ciència per tornar al seu millor amic a la vida. Tot i que intenta ocultar la seva creació, finalment el poble sencer aprendrà que crear una nova vida pot convertir-se en quelcom monstruós. Tim Burton recupera un antic curt seu per ampliar-lo en format llarg amb animació stop-motion.

Entrades Cardoterror

Venda d'entrades

Pànic (Goosebumps)

Basada en la popular sèrie de llibres per a nens escrits per R.L. Stine, el film està protagonitzat per Jack Black com una versió fictícia de Stine, que s’uneix al seu veí adolescent per salvar la seva ciutat després de que els monstres els relats de l’autor escapin dels seus llibres, provocant el pànic al món real.

Entrades Cardoterror

Venda d'entrades