CARDOTERROR VII Especial “Mad Doctors” – 2012

Corn cada tardor, des de fa set anys, torna el Cardoterror, el festival de cinema fantastic de Cardedeu, que aquest any es celebrara entre el 25 i el 28 d’octubre, de dijous a diumenge, quatre dies dedicats a la difusi6 del genere fantastic i de terror.

Aquest any, el Cardoterror girara en torn als mad doctors, els cientifics bojos que tant de joc han donat dins el fantastic, excusa perfecta per oferir-vos classics de qualitat corn La novia de Frankenstein, La mosca, El Gabinete del Dr. Caligari o Re-Animator.

A mes de l’exposici6 explicativa de cada any, tambe tractara aquest mateix tema Experiment Diabolic, nom que hem donat a la mostra d’obres de diferents artistes que es podra veure al Tarambana Cafe Cultural del 19 de setembre al 28 d’Octubre. Sera en aquest mateix espai on, el 18 d’octubre, una setmana abans del Cardoterror, farem el passi de curts que serveix de previa al festival i que ja fa tres anys que venim fent.

A banda de les sessions de cinema, el dissabte 27 al migdia hi ha programada una presentaci6 de llibres al Pla de la Calma. Ampliem aixi els espais i activitats del festival i accentuem la nostra vocaci6 cultural.

El dissabte tambe tindrem el privilegi de tenir corn a convidat a Jaume Balaguero, director catala especialitzat en cinema fantastic i amb gran projeccio internacional, director de pel corn Darkness, Fragils, [Rec] o Mientras duermes. A mes de projectar Els sense nom, el seu primer i conegut llargmetratge, rebra el nostre trofeu Audrey en reconeixement a la seva carrera.

El diumenge a la tarda atorgarem el premi TAC al millor curt de producció catalana de 2011, despres de veure els cinc curtmetratges finalistes. Ens complau comunicar-vos que la familia TAC (Terror Arreu de Catalunya), la federació de festivals de terror catalans, conta amb dos noves incorporacions, Fantosfreak de Cerdanyola i El Festival de Cinema de Terror de Sabadell.

Com sempre, volem donar el nostre especial agraiment als nostres col laboradors i patrocinadors, que fan possible el nostre festival. Agraiments que fern extensius als responsables del curt promocional del Cardoterror VII, Josep Serra, Marc Barce16 i Marc Melgosa, aixi corn a l’Institut Pla Marcell, i en especial a la Gemma Albesa.

Esperem que gaudiu del Cardoterror 2012 i aneu amb compte de no caure en les perverses urpes d’un doctor grillat.

David Jordan
Director de programación

Espot

Cartell

CARDOTERROR VII Especial "Mad Doctors" - 2012
Autor: José Miguel Álvarez

Reportatges i referències

Programació

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.