CARDOTERROR XIII Especial “Seqüeles” – 2018

El cinema actual està ple de segones, terceres, quartes parts, remakes, reboots… Infinitat de seqüeles. És veritat que mai van ser bones aquestes seqüeles? Rotundament, no.

Així doncs, al Cardoterror 13 es podran revisar algunes de les millors seqüeles del cinema de terror. No faltaran franquícies tan conegudes com Viernes 13, Pesadilla en Elm Street o La Matanza de Texas, juntament amb altres joies del cinema de terror modern com Los renegados del diablo o la reivindicable Mortal Zombie: Return of the líving dead III. Els clàssics també tindran el seu lloc amb La sombra de Frankenstein, Quatermass 2 i Las novias de Drcula.

En l’apartat de projeccions també tindrem els habituals i consolidats Tast de curts al Tarambana, la sessió familiar, la sessió infantil i la projecció dels cinc finalistes als premis de la federació TAC, amb el veredicte del jurat i la entrega de premis. Una nova secció, Guarrorterror, ens portarà la quarta part de les aventures de E1 vengador tóxico. I naturalment, acabarem amb la pel’lícula d’estrena en col’laboració amb el Festival de Sitges.

El nostre convidat especial d’enguany serà l’actor català Sergi López, amb una destacada trajectòria en el món del cinema (català, espanyol i francès) i del teatre. Rebrà el nostre trofeu Audrey en reconeixement a la seva carrera i projectarem El aberinto del fauno, de Guillermo del Toro, on López interpreta al dolent de la funció.

I com sempre, més, una sèrie d’actes i esdeveniments acabaran de configurar el Cardoterror 13: una exposició a l’ermita de Sant Corneli i altra al Pla de la Calma, la mostra d’aparadors, la festa amb els Sopranos, el mercat del cinema, el concurs de booktrailers…

David Jordan
Director de programación

Cartell

CARDOTERROR XI Especial "Criatures monstruoses" - 2016
Autor: José Miguel Álvarez

Sel·lecció de pel·lícules (Letterboxd)

Letterboxd 2018 - Cardoterror XIII

Espot

Programació

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.