Sessió especial – Festival de Sitges

Gràcies a la col·laboració amb Sitges, Festival internacional de cinema fantàstic de Catalunya, cada any projectem al Cardoterror una estrena destacada, només vista amb anterioritat al Festival de Sitges.

CARDOTERROR XV – 2020

TRAIN TO BUSAN 2: PENINSULA de Yeon Sang-ho. Ja fa 4 anys que la infecció zombi es va estendre per Corea del Sud. Jung Seok és un ex soldat que aconsegueix fugir de la devastada península coreana. Però es reclutat en una missió i ha de tornar, enfrontant-se a hordes de morts vivents i als salvatges supervivents.

Seqüela de l’exitosa Train to Busan, de 2016.

PSYCHO GOREMAN de Steven Kostanski. Dos germans ressusciten per error a una terrible criatura alienígena que es dedica a arrencar els caps de la gent. Amb un amulet màgic controlen l’alien i fa que obeeixi els seus desitjos, com el de jugar al beisbol amb ells. La seva presència farà que el barri s’ompli d’assassins intergalàctics.

CARDOTERROR XIV – 2019

Little Monsters és una comèdia de terror en la qual Dave (Alexander England), un músic fracassat, decideix acompanyar al seu nebot a una excursió de l’escola per tal de conquerir a la professora Miss Caroline (Lupita Nyongio). Aquest dia d’oci amb els nens dona un gir inesperat quan apareix una plaga zombi. Dave, Miss Caroline i el ídol infantil Teddy McGiggle (Josh Gad) hauran d’unir les seves forces per a protegir als alumnes.

CARDOTERROR XIII – 2018

Summer of 84 és una pel’lícula canadenca dirigida pels responsables de Turbo Kid, que aquí canvien el registre per apropar-se a l’esperit dels films juvenils fets o ambientats als anys 80 com Los Goonies o Stranger Things.

Davey està obsessionat amb les teories de la conspiració i està convençut que un dels seus veïns és l’assassí en sèrie del que parlen les noticies. Ajudat pels seus tres millors amics, comença una investigació que aviat es tornarà perillosa.

CARDOTERROR XII – 2017

Les Affames és una pel·lícula de zombis escrita i dirigida per Robin Aubert, estrenada i rebuda amb entusiasme al Festival de Toronto (TIFF), on va guanyar el premi a la millor pel·lícula canadenca. En un remot poble de Quebec, un grup de supervivents desconeguts uneixen forces per escapar d’una mortífera invasió de zombis.

Barreja violència, surrealisme i humor negre, en un enfocament eclèctic que diuen beu en parts iguals de George A. Romero, Robert Bresson i Monty Python.

CARDOTERROR XI – 2016

Train to Busan es va convertir en un fenomen cinematogràfic a Corea del sud. Dirigida per Yeon Sang-ho, va aconseguir ser l’estrena més taquillera de la història del país.

La pel·lícula, trepidant i sense pausa, ens narra la supervivència dels passat- gers del Tren de Seül a Busan enmig d’una epidèmia zombi.

CARDOTERROR X – 2015

Turbo Kid és una proposta que rendeix tribut als films fantàstics d’acció, aventures i gore dels anys 80.

Rebuda amb entusiasme als festivals on s’ha projectat i a les webs especialitzades, ha estat definida com una barreja entre Mad Max i Los bicivoladores, Turbo Kid Ens transporta a un retro- futurista futur postapocalíptic situat al 1997 per explicar-nos les andances de The Kid.