CARDOTERROR XII Especial “Ritual diabòlic” – 2017

“Una vegada reunits, aquests seguidors del diable acostumen a encendre una foguera espantosa, fètida. El diable presideix l’assemblea des d’un tron, adoptant una forma terrible, de cabra o gos, iels assistents s’aproximen a ell per adorar-lo.” Compendium Maleficarum

RITUAL DIABÒLIC. Aquest és el leitmotiv de la XII edició de Cardoterror, el festival de cinema de Cardedeu. Amb aquesta denominació volíem englobar nocions com les manifestacions del diable i els rituals per interactuar amb ell, endinsant-nos així també en el món de la bruixeria, els aquelarres i, per extensió, amb tot el relacionat amb l’infern.

Per il·lustrar un tema així, hem escollit un bon grapat de títols de tots els temps que no decebran al públic del festival. Començarem de manera immillorable amb una versió del clàssic del cinema mut Häxan, la brujería a través de los tiempos amb música en directe i una partitura creada per a l’ocasió. Ja endinsats dins la programació, combinarem títols clàssics com La noche del demonio, La semilla del diablo, La novia del diablo, El corazón del ángel, amb altres més moderns com Árrastrame al infierno, The Lords of Salem, Deathgasm o La bruja.

No podíem deixar l’ocasió de projectar El día de la bestia, el gran títol satànic del cinema espanyol que es complementarà amb el documental Herederos de la bestia i amb la presència dels actors Armando de Razza i Nathalie Seseña, que rebran el trofeu Audrey a la seva trajectòria.

En l’apartat de projeccions tampoc faltaran el Tast de curts al Tarambana, la sessió familiar, la sessió infantil i la projecció dels cinc finalistes als premis de la federació TAC, amb el veredicte del jurat i la entrega de premis. I naturalment, la pel·lícula d’estrena en col·laboració amb el Festival de Sitges.

Cartell

CARDOTERROR XII Especial "Ritual diabòlic" - 2017
Autor: José Miguel Álvarez

Sel·lecció de pel·lícules (Letterboxd)

Properament més informació

Espot

Programació

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.