CARDOTERROR X Especial “Peces mestres” – 2015

Fa 10 anys des de que varem començar fent un cicle de pel·lícules de gènere sense cap afany de continuïtat. Si, aquest octubre celebrarem el desè aniversari de Cardoterror. És per això que volem fer una edició molt especial.

Aquesta celebració també coincideix amb els 33 anys de l’associació cultural El Cardot, entitat que organitza el festival, la història de la qual es pot repassar en l’exposició commemorativa que fins al 14 de novembre es podrà visitar a les instal·lacions de la Tèxtil Rase.

El tret de sortida de la festa va començar a partir de setembre, amb un parell de projeccions de clàssics com Onibaba i Creepshow.

Cada edició del Cardoterror s’ha articulat a partir d’un eix temàtic que servia de fil conductor. Aquest any, però, no hem escollit una temàtica concreta, sinó que hem seleccionat una sèrie de films de terror que, per un motiu o un altre, són difícils d’encaixar dins un tema concret però que creiem que val la pena passar al nostre festival. Bé, alguns potser si es podien encaixar, però simplement ens venia de gust passar-los.

És per això que hem decidit que el subtítol d’aquesta edició sigui PECES MESTRES, en referència a aquestes pel·lícules de terror de vegades inclassificables.

Entre les projeccions a destacar, tenim una estrena aconseguida gràcies a la col·laboració amb el Festival de Sitges i que només s’haurà passat prèviament en el mateix.

Aquest any també farem coincidir el festival amb la Castanyada, és a dir, amb el Halloween, festivitat de fóra, una mica imposada, si voleu, però molt atractiva per als seguidors del cinema de terror.

Com sempre, volem donar el nostre especial agraïment als nostres col·laboradors i patrocinadors, que fan possible el nostre festival. També donem les gràcies a Solanum Films, els responsables, un any més, de la magnífica promo del Cardoterror.

Aprofiteu l’oportunitat de celebrar el Cardoterror amb nosaltres, a veure si podem fer un Halloween memorable, amb projecció de pel·lícules de terror, disfresses esgarrifoses i una bona festa. És la nostra aposta. Esteu convidats.

David Jordan
Director de programación

Cartell

CARDOTERROR X Especial "Peces mestres" - 2015
Autor: José Miguel Álvarez

Sel·lecció de pel·lícules (Letterboxd)

Properament més informació

Espot

Libreto Cardoterror 2015

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.