Skip to main content
search

Sessió infantil de curtmetratges

Aquest any seguim amb les sessions infantils per a nens de més de 3 anys, amb la col·laboració del Fascurt, Festival de curtmetratges del Masnou. Aquesta sessió infantil tindrà lloc al Cinema Esbarjo el diumenge 31 d’octubre a les 12:00h. El preu de l’entrada serà 2€.

Venda d'entradesAbonament Cardoterror (4 dies)Més propostes en família

UMBRELLAS (2020)  de José Prats i Álvaro Robles – Espanya – 12′

En un poble remot on plou, la Kyna, de 6 anys, passa els seus dies jugant sense preocupacions, ben protegida sota la “barba de paraigües” del Din, el seu pare. Una nit, la Nana, la seva estimada gossa, desapareix. Per trobar-la, la Kyna s’haurà d’enfrontar a la seva major por, la pluja.

CENICIENTA SWING (2020) de Myriam Ballesteros – Espanya – 3′

A l’institut Germans Grimm, on estudien tots els personatges del món dels contes en edat adolescent, se celebra el ball de fi de curs. En el millor de la festa, la mà d’un Gegant rapta el Príncep i la Ventafocs surt en el seu rescat. Res serà com esperàvem.

MORGAN, LA ORCA VALIENTE (2020) de Marcos Martín – Espanya – 15′

Morgan, una valenta orca, després de tenir un accident perd la seva família en la immensitat de l’oceà. En el seu viatge ple de reptes i aventures coneix a nous amics que l’ajuden a trobar una nova família i una nova llar.

TOC (2020) d’Aitor Herrero – Espanya – 6′

Toc, un home prehistòric amb trastorn obsessiu compulsiu, viurà una història d’amor tan apassionant que aconseguirà arribar fins als nostres dies.

VUELA (2020) de Carlos Gómez i Mira Sagrado – Espanya – 15′

Vuela és la història d’un ocell que té una ala atrofiada que li impedeix migrar. Abandonat per la seva bandada, s’enfonsa desesperat. Tot canvia el dia que apareix Pío-Pío. Aquest pollet indefens li retorna les ganes de viure. Fins que un dia la fatalitat porta al nostre protagonista a fer coses que no faria ni per si mateix, com volar.

I WISH (2018) de Víctor L. Pinel – Espanya – 4′

I wish…tracta d’un home incapaç de perseguir els seus desitjos, i de com quan no segueixes els teus somnis, són ells els que et persegueixen a tu.

ZOMBIE TIME (2018) d’ Alfonso Fulgencio – Espanya – 5′

Dos zombies i un destí.