Skip to main content
search

Sessió infantil de curtmetratges

Aquest any seguim amb les sessions infantils per a nens de més de 5 anys, amb la col·laboració del Fascurt, Festival de curtmetratges del Masnou.

Aquesta sessió infantil tindrà lloc al Cinema Esbarjo el diumenge 30 d’octubre a les 12:00h. El preu de l’entrada serà 2,5€.

Venda d'entradesAbonament Cardoterror (4 dies)Més propostes en família

BIG BOX (2021) de Núria Torreño – València – 6′

En un món on és possible enviar els sentiments a través de missatgeria, un jove carter anomenat Hermy topa amb l’àrdua tasca de lliurar el paquet més gran que mai ha vist la seva empresa.

OPERACIÓN FRANKENSTEIN (2022) de José Maria F. De Vega – Badajoz – 11’

Tres germans decideixen crear el seu propi monstre de Frankenstein, a partir de la troballa a les escombraries d’un tros d’un maniquí.

PAN DE CADA DIA (2021) de Manuel Sirgo – Valladolid – 8’

“Pan de cada día” posa en valor l’art del refranyer espanyol i l’enginy dels jocs de paraules, en una història que mostra les dificultats que experimentem en sortir del nostre país natal amb el canvi d’idioma. En aquest curtmetratge, una estudianta a Madrid troba la seva capacitat per adaptar-se, humor, comprensió… i més.

PACKING A WAVE (2021) d’Edu González – Bilbao – 7′

Una jove nàufraga arriba en estat inconscient al que sembla una paradisíaca illa deserta. Després de despertar-se, explora l’illa i s’adona que és un abocador. La marea arrossega tones de plàstic al seu entorn, contaminant l’hàbitat de les seues espècies i acabant amb la vida de totes. Però la noia no pensa mirar cap a un altre costat.

LOOP (2021) de Pablo Polledri – Argentina – 7′

En aquesta societat cada ésser humà repeteix una mateixa acció una i una altra vegada, en aquesta societat cada ésser humà repeteix una mateixa acció una i una altra vegada, en aquesta societat cada ésser humà repeteix una mateixa acció una i una altra vegada.

FRANCESKA (2021) d’Alberto Cano – Madrid – 7′

La freda nit plana sobre el vell castell dels Frankenstein. El Victor, el científic disposat a desafiar la mateixa ciència es disposa a fer el seu pla més ambiciós: tornar a la vida la seva admirada Franceska.

HYBRIDS (2017) Varis Autors – França – 7′

Quan la fauna marina s’ha d’adaptar a la contaminació que la rodeja, les regles de supervivència canvien.

OUR WONDERFUL NATURE – THE COMMON CHAMELEON (2016) de Tomer Eshed – Alemanya – 3′

Els hàbits alimentaris del camaleó com mai s’havia vist.

NACER (2020) de Roberto Valle – Madrid – 9’

Carlos és un nen que descobreix que tindrà un germanet. La notícia li meravella, però amb el pas dels mesos tot canvia per a ell. Aleshores arriba el dia del part i el Carlos ha d’enfrontar-se a emocions que no coneixia.